Sanat ve Siyasetin Buluşma Noktası: Erdal Beşikçioğlu, Zafer Koleji Öğrencileriyle Buluştu - Zafer Koleji

Sanat ve Siyasetin Buluşma Noktası: Erdal Beşikçioğlu, Zafer Koleji Öğrencileriyle Buluştu

Zafer Koleji olarak sanat ve siyasetin kesiştiği önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptık. Tiyatro ve sinema dünyasında uzun yıllar başarıyla adından söz ettiren, halkın sevgisini kazanmış ve yerel yönetimde de başarılı bir şekilde hizmet veren, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, kampüsümüzde öğrencilerimizle keyifli bir söyleşide bir araya geldi.
Erdal Beşikçioğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmadan, sanatçı ve lider kimliğiyle yerel yönetim sahnesinde başarılı bir şekilde yer almıştır. Sanatla başladığı kariyerini, belediye başkanlığı göreviyle taçlandırmış olan Beşikçioğlu, tiyatrodan siyasete uzanan yolculuğunu, öğrencilerimiz ile paylaştı. Kendisi, beyazperdede ve sahnelerde sergilediği performanslarla tiyatro ve sinema dünyasında derin izler bırakmış bir sanatçı olmanın yanı sıra, halkına hizmet etme arzusuyla belediye başkanlığı görevine talip olmuş ve büyük bir halk desteğiyle bu görevi devralmıştır.

Zafer Koleji’nde öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşi sırasında Beşikçioğlu, gençlerin geleceğine olan inancını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Bilmenizi istediğim bir şey var. Sizler bizlerin gerçekten yarınlarısınız. Bunu bir siyasetçi olarak değil, buna inanan bir insan olarak söylüyorum. Ben Çanakkale’den beri yitirilen nesillerle büyümüş bir bireyim. Bir olay olur, bir nesli kaybederiz. 80 darbesi olur bir nesli kaybederiz. Ve bunlardan da bir ders almayız biz idareciler. Hadi ben kendimi o sınıftan saymayayım.Sanatçı olarak konuşarak buradan eleştireyim. Ama bundan sonra benim nesil kaybetmeye ne gücüm var ne de sabrım. O yüzden sanırım sizlerle beraber güçlü geleceğiz. Bu bağlamda da ülkede yönlendirici bir gücünüz olacak. Hak ve hakkaniyetle oyunuzun değerini bilin ve yurttaş olarak bunun farkında olarak ilerleyin. Zaman zaman hükümetler çok bilen insanı sevmezler ama biz çok bileni severiz çocuklar. Sizler bizlerin aydınlık geleceğisiniz

Bu samimi ve içten sohbetin ardından Zafer Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Müzeyyen Demir, Beşikçioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. Öğrencilerimiz de Başkan Beşikçioğlu’na yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.
Sanat, siyaset ve toplum için hayata geçirdiği projeleriyle gençlere ilham veren Başkan Erdal Beşikçioğlu, gençlerin aydınlık geleceği için umut dolu mesajlar verdi.